Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Επιχείρηση bikini!

Τον τελευταίο καιρό συμβαίνουν διάφορα και το άγχος είναι καθημερινό και εντεινόμενο.

Συζητήσεις, αναλύσεις, υποθέσεις, σενάρια επί χάρτου, μάταια σε μεγάλο βαθμό γιατί δεν μπορώ να κάνω κάτι, να επιταχύνω, να επιβραδύνω ή να επηρεάσω τις όποιες εξελίξεις, δεν ξέρω καν αν τελικά θα υπάρχουν εξελίξεις και μου απομένει μόνη η αναμονή και η υπομονή.

Όμως βαρέθηκα. Δεν μπορώ άλλο να συζητάω για τίποτα από αυτά.

Και αποφάσισα ότι θα κάνω διάλειμμα από όλες τις αναλυτικές, ψυχαναλυτικές, βαθυστόχαστες, διεισδυτικές συζητήσεις και σκέψεις και θα το ρίξω στην ανεμελιά και στην επιφάνεια.

Ενημέρωσα και τις φιλενάδες μου ότι τα επιτρεπόμενα θέματα συζήτησης το επόμενο διάστημα και μέχρι να ηρεμήσει το κεφαλάκι μου, είναι κιλά, τρίχες, νύχια.

Οι αναζητήσεις μου αυτό το διάστημα θα αφορούν το θέμα "δίαιτα", τα σενάρια που θα κάνω θα έχουν κεντρικό θέμα αν με προτιμώ ξανθιά ή κοκκινομάλλα, οι απορίες μου θα αφορούν την καλύτερη μέθοδο αποτρίχωσης και η μόνη μάχη που θα δώσω θα είναι αυτή ενάντια στην κυτταρίτιδα!

Τουλάχιστον μέχρι να περάσει αυτός ο μήνας, να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο και το μυαλό μου.

Είναι παράξενος μήνας ο Απρίλιος. Συνήθως περνάει νερό με τις δυο εβδομάδες πριν και μετά το Πάσχα να τον γεμίζουν. Όχι όμως φέτος. Αυτό σκεφτόμουν το σαββατοκύριακο και  μέσα από έναν φαινομενικά άσχετο συνειρμό διαπίστωσα ότι πολύ σημαντικά γεγονότα στην ζωή μου συνέβησαν Απρίλιο. Εδώ ολόκληρη "Σιδηρά Κυρία" και δεν τον άντεξε τον μήνα, πόσο μάλλον εγώ.

Τον φετινό λοιπόν θα τον αφιερώσω στην επιχείρηση "bikini". Πραγματικά χρειάζεται και αυτή η πλευρά στην ζωή μας νομίζω. Η πλευρά που χαζεύει στο ίντερνετ κοψίματα μαλλιών, αναμιγνύει υλικά για χειροποίητες μάσκες ομορφιάς και προβληματίζεται για το χρώμα του μανό. Και που αγχώνεται μόνο για το αν το πράσινο παντελόνι της φραουλίτσας ταιριάζει με το κίτρινο μπλουζάκι και το τι χρώμα πρέπει να' ναι τα καινούργια της παπούτσια για να πηγαίνουν με περισσότερα ρουχαλάκια. Ναι είναι πολυτέλεια, έχω πλήρη συναίσθηση ότι είναι φοβερή πολυτέλεια να είναι τέτοιου είδους τα προβλήματα, ευχαριστώ γι' αυτό και το κάνω συνειδητά. Κι ας είναι διάλειμμα για λίγες μόνο στιγμές από τα άλλα, τα πολύ σοβαρότερα και δυσκολότερα που μας απασχολούν.





39 σχόλια:

  1. Σου στέλνω αμέτρητα-αμέτρητα φιλάκια, για να προσπαθήσεις να τα καταμετρήσεις κ' να απασχολείς το μυαλουδάκι σου με κάτι... αγαπησιάρικο!!!
    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ, τι γλυκιά που είσαι! Θα μετράω λοιπόν και φιλιά μαζί με τα χαμένα γραμμάρια :)

      Διαγραφή
  2. Αχ ποσο σε νιωθω! Τελευταία αναρωτιεμαι που πηγε η ανεμελια που ειχαμε ολοι προ κρισης...Μπορει να λες οτι ειναι πολυτέλεια τετιες σκεψεις αλλα χρειάζονται κι αυτες! Φιλια και καλη δυναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι είναι σαν να γίναμε λίγο άλλοι άνθρωποι, ίσως πιο ώριμοι, αλλά πάντως σίγουρα λιγότερο ανέμελοι! Φιλιά!

      Διαγραφή
  3. Μέσα στο κλίμα λοιπόν και αφού σε ενδιαφέρει να μιλάς και για τρίχες, να σε ενημερώσω ότι τα μαλλιά μου θα τα ανοίξω ελαφρώς, γιατί τώρα που έχει αρχίσει και φαίνεται η ρίζα, τα άσπρα μοιάζουν να κάνουν διαδήλωση.. Και για να ξέρεις.. Αν έχεις άσπρα τα ανοιχτά χρώματα σώζουν ζωές.. Και επειδή επιβεβαιώνω ότι ο Απρίλης είναι δύσκολος μήνας.. Ζήτω στις ανέμελες σκέψεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω άσπρες φίλη ακόμα, ελάχιστες. Ζήτω και ξανά ζήτω στην ανεμελιά!

      Διαγραφή
  4. Ολα καλά , όλα καλά θα μας πάνε, όλα καλά θα αντέξουμε όλα περνάνε... το λέει και ο Θεός Σάκης. Μην μασάς μικρή μου. Απρίλης είναι, θα περάσει ! Καλό σου βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα αμα το λέει ο θεός Σάκης, τι να πω κ εγώ! Φιλιά!

      Διαγραφή
  5. Υπομονή και θα περάσει..Αν και δε νομίζω οτι είναι ο μήνας..Ίσως η χρονιά...:( Προς το παρόν θα αναμένουμε τα αποτελέσματα από την επιχείρηση "μπικίνι" Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η χρονιά; απαπαπα δεν μπορώ να το σκεφτώ καν! η επιχείρηση μπικίνι θα πάει τέλεια, είναι απολύτως στο χέρι μου! φιλιά!

      Διαγραφή
  6. Α μια χαρά σε βρίσκω! Είναι γνωστό τοις πάσοι άλλωστε, πως αν δεν μπορείς να κάνεις κάτι χειροπιαστό για να αλλάξεις κάποιες καταστάσεις που προβληματίζουν, τότε άστο φίλε μου! Ασχολήσου με κάτι άλλο, στην προκειμένη με ... μπικίνι :)

    Φιλιά Ίνα, don't worry, be as happy as you can :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς αυτό, αφού για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να κάνω κάτι αυτή τη στιγμή, πόσο να τα αναλύσω. Γυμναστική και διατροφή μπορώ όμως! Φιλιά!

      Διαγραφή
  7. Τέλεια! Κι εγώ το πέρασα τον χειμώνα αυτό. Δεν επέτρεπα καμία πολιτικο-οικονομική συζήτηση! Τώρα πια τα πράγματα χαλάρωσαν ούτως ή άλλως, άσε που πια δεν βρισκόμαστε με τους φίλους και τόσο συχνά με όλες τις υποχρεώσεις και τα ζόρια στο κεφάλι μας! Ζήτω το μπικίνι, λοιπόν! Και χαίρομαι που σε γνωρίζω γιατί πρόσφατα άρχισα να μπαίνω. Μου το είπε η αδερφή μου! Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώστην! Με καταλαβαίνεις λοιπόν αν και δεν είναι τα πολιτικο-οικονομικά της χώρας το θέμα μου αλλά τα προσωπικά πολιτικο-οικονομικά περισσότερο! Φυσικά και ζήτω το μπικίνι! Φιλιά!

      Διαγραφή
  8. Το προηγούμενο σχόλιο το έφαγε ο blogger! Νομίζω πως είναι υγιές να αντιδράς στην μαυρίλα και να λες "φτάνει"!. Κι εμένα με κοιτάνε σαν ούφο όταν λέω πως είμαι χαρούμενη που έχει λιακάδα, που φύτρωσαν οι φρέζες στην γλάστρα μου, ή ότι βρήκα ένα τέλειο σχέδιο για πλέξιμο. Έτσι είμαι εγώ όμως. Δεν μπορώ να είμαι όλη την ώρα με ένα "ωωωωωωχ". Χρειαζόμαστε και το χαμόγελο και την ανεμελιά! Σε φιλώ γλυκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μια χαρά το πας! Και για το πλέξιμο θα χαρώ και για τις φρέζες και για όλα αυτά τα μικρά καθημερινά, δεν αντέχεται αλλιώς η κατάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλα χρειάζονται !!! Κι εγώ έχω αρχίσει την επιχείρηση "μπικίνι" με σοβαρή δίαιτα, προς το παρόν και στο πρόγραμμα έχουν μπει για τους επόμενους μήνες - μέχρι τον Αύγουστο που θα κατέβουμε στα πάτρια - επίσκεψη σε αισθητικό, αποτρίχωση και βάψιμο μαλλιού. Μόνο μανικιούρ δεν θα κάνω, καθότι τα νύχια μου τα τρώω :-(

    Καλημέρα, Ίνα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή επιτυχία! Σε όλη την επιχείρηση ομορφιάς! Το φάγωμα νυχιών το καταπολεμώ κ εγώ χρόνια και ξέρω την δυσκολία! Τα πηγαίνω καλύτερα πλέον και μ' αρέσει!

      Διαγραφή
  11. εγώ συνέχεια σε ένα διάλειμμα βρίσκομαι....,αντε ,θα δεις ,είναι ωραία χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Good idea!
    Aν και δεν έχω την πολυτέλεια να το κάνω...σε χαίρομαι που θα το΄χεις σαν προορισμό. Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι κυρίως το να κάνω κάτι αλλά το να απασχολήσω το μυαλό μου με κάτι "ελαφρύ". Φιλιά!

      Διαγραφή
  13. Συμφωνώ! Θέλουμε λίγο ανεμελιά βρε παιδί μου! Πώς αλλιώς θα ισορροπήσουμε; Εντάξει, έστω και για λίγο βοηθάει και το μπικίνι και το μαλλί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  14. Keep calm and take a break! Καλά κάνεις, χρειάζεται να αποσυμφορούμε λίγο τον εγκέφαλό μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι γι' αυτό το κάνω ακριβώς! Η μάλλον προσπαθώ να το κάνω! Φιλιά!

      Διαγραφή
  15. "Επιχείρω μπικινάτα" συχνά πυκνά τώρα τελευταία. Ασχολούμαι και εγώ με τρίχες και με χρώματα και πίστεψέ με χαλαρώνω απίστευτα. Ε μα πια...κουραστήκαμε να καταπιανόμαστε μόνο με σοβαρά θέματα. Ας ξελαμπικάρουμε και λίγο.
    Και να σου πω και κάτι; Πιάνει το κόλπο ;)
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ χαίρομαι που πιάνει! Γιατί πραγματικά χρειάζομαι να πιάσει! Φιλιά!

      Διαγραφή
  16. Καλησπέρα! Είναι απαραίτητο νομίζω να ξεφεύγουμε και να χαλαρώνουμε τακτικά! Δεν χρειάζεται να το βλέπουμε σαν πολυτέλεια και να νιώθουμε άσχημα.. Απόλαυσε το γιατί έτσι θα έπρεπε να ζούμε κανονικά..ανέμελα!!
    Καλό βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ήταν σίγουρα υπέροχα να ζούμε ανέμελα, προς το παρόν έστω και μικρές δόσεις ανεμελιάς φορτίζουν μπαταρίες!

      Διαγραφή
  17. Ολοι χρειαζόμαστε αυτό το διάλειμμα να ξεφύγουμε λίγο απ'τη μιζέρια!

    Δεν είναι όμως λίγο νωρίς για "μπικίνι"?? :))

    Καλό ΣΒΚ να'χεις με φιλιά ανοιξιάτικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθόλου νωρίς, θα αρχίσω μπάνια σύντομα! Και αυτό ακριβώς προσπαθώ έστω λίγη διαφυγή από τα άγχη! Φιλιά!

      Διαγραφή
  18. Είμαστε και γυναίκες καλέ, εκτός από μαμάδες! Δεν πρέπει να φροντίσουμε και την εμφάνισή μας? Μια όμορφη εμφάνιση μας ανεβάζει τη διάθεση και αυτοπεποίθηση.
    Όλα χρειάζονται στη ζωή. Εγώ γενικά δεν συζητώ για πολιτικά και οικονομικά. Με μπλοκάρουν.
    Μπικίνι forever λοιπόν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πολύ καλά κάνεις! Εγώ για διάφορους λόγους συζητώ και από τα δύο και έχω ήδη μπλοκάρει, γι' αυτό και μπικίνι! Τουλάχιστον αυτές τις μέρες!

      Διαγραφή
  19. δεν είναι πολυτέλεια... είναι ανάγκη....
    κοίτα να το απολαύσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οικονομικά, πολιτικά, μετακομίσεις, δουλειά... Αντε από κει, έχεις δίκιο θα ασχοληθώ και εγώ με νύχια! Κάθε βράδυ παρακαλάω να περάσει η ώρα να πέσω για ύπνο για να σταματήσω να σκέφτομαι! Ε από σήμερα και εγώ θα ακολουθήσω το παράδειγμα σου!
    Καλώς σε βρήκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...