Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

So little time!



Είμαι πτώμα και δεν προλαβαίνω!

Πότε γράφετε εσείς; Εννοώ πραγματικά, έχετε βρει κάποιο χρόνο, κάποια ώρα που την αφιερώνετε στο μπλογκ σας no matter what? Και που την βρήκατε; Πείτε μου το μυστικό!

Το καθημερινό πρόγραμμα σ' εμάς έχει ξύπνημα στις 7.30, ετοιμασία φραουλοπλάσματος για σχολείο, παράδοση στο σχολικό, ετοιμασία δική μου για δουλειά, επιστροφή στο σπίτι λίγο πριν τις 7, λίγο παιχνίδι κι αγκαλιές, τα -απολύτως- βασικά του σπιτιού, μπάνιο, ανάγνωση παραμυθιών, ύπνο φραουλοπλάσματος γύρω στις 9.30 (στην καλύτερη) και μετά τι να πρωτοκάνει κάποιος;

Και ερωτώ, πότε θα διαβάσω έστω ένα από τα τόσα βιβλία που θέλω, πότε θα δω καμιά ταινία, πότε θα δω τις φίλες μου, πότε θα κάνω μαλλάκι, νυχάκι, πότε θα δω τον "Χιού"; (new entry, θα τα πούμε άλλη φορά). Θα μου πεις τώρα θες και φλερτάκια κ αγαπούλες η -single- μάνα, καλά να πάθεις, τρέχα...

Και μοίρασε το χρόνο σε 23.000 κομμάτια και δούλεψε και τις τύψεις σου που κατάφερες να πας για ένα καφέ μια Κυριακή σαν άνθρωπος (ένα τρίωρο, μην φανταστείς) και γύρισες και βρήκες το φραουλόπλασμα κολλημμένο στην πόρτα να περιμένει να πάει κούνιες.

Δύσκολη πίστα το single mum dating. Η δυσκολία του single mum και του dating αυξάνεται εκθετικά με το συνδυασμό. 

Δύσκολο και για τον Χιού βέβαια, να τα λέμε κι αυτά. Κάποιος που δεν είναι γονιός έχει μια δυσκολία να αντιληφθεί βασικά θέματα που απασχολούν την μητέρα ενός τρίχρονου (προφανώς κάνει ό,τι μπορεί ο άνθρωπος εξού και η αναφορά του).

Κατά τα λοιπά η υπέροχη, λατρεμένη κόρη μου, με τρελαίνει με ατάκες, νάζια και καμώματα στις καλές της, με νεύρα και τσιρίδες στις κακές της, τρώει ακατάπαυστα από την στιγμή που πήγε στον παιδικό, κάνει φοβερές χορογραφίες στο "I like to move it", μάλλον θέλει κατοικίδιο γιατί τις τελευταίες μέρες πάει βόλτα το σίδερο για τα μαλλιά από το καλώδιο και λέει ότι είναι σκυλάκι της και (ακολουθεί κουκουβάγισμα) η δασκάλα της στον παιδικό μου είπε ότι είναι πολύ κοινωνική, συνεργάσιμη και ανεξάρτητη, τόσο που νόμιζε ότι σίγουρα έχει μεγαλύτερα αδερφάκια!

Σας φιλώ και πάω να συνεχίσω τα υπόλοιπα!

7 σχόλια:

  1. Κρατάω αυτό "Δύσκολη πίστα το single mum dating. Η δυσκολία του single mum και του dating αυξάνεται εκθετικά με το συνδυασμό." Το μόνο που μπορώ να πω είναι keep dating μπας και καταφέρεις να βρεις κάποια έστω ισοροπία με τον εαυτό σου και το μυαλό σου. Δύσκολο τελικά το single parenting αλλά θα τα καταφέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με έστειλες αδιάβαστη με την βόλτα του σιδερου για τα μαλλιά!
    Ο χρόνος (ακόμα και αν δεν είσαι single mum (+dating) είναι πολυτέλεια, πόσο μάλλον στην δική σου περίπτωση...)
    Μην αγχώνεσαι... Οι ίδιες οι συνθήκες θα σου δείξουν πόσα πράγματα χωράνε τελικά στο πρόγραμμά σου...
    Πολλά-πολλά (πολλά όμως!) φιλιά και να περνάς όσο πιο όμορφα μπορείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα ΄Ινα...
    Με το χρόνο παλεύουμε όλοι...να προλάβουμε, να τακτοποιήσουμε, να ολοκληρώσουμε καθημερινά θέματα.
    Χαίρομαι για το φραουλοκόριτσο, που έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και τα πάει μια χαρά!!
    Οσο για το pet που σκέφτεσαι...έχεις δίκιο, τα μοναχοπαίδια έχουν μεγαλύτερη ανάγκη για ένα φίλο-ζωάκι...
    Γύρω στα τρία ήταν η κόρη μου όταν της πήρα ψαράκι (ευτυχώς μας κράτησε συντροφιά αρκετό καιρό,γιατί είναι και ευαίσθητα!).Με το ψαράκι δέθηκε πολύ , έμαθε να το φροντίζει και του μιλούσε-τραγουδούσε-διάβαζε παραμύθια- ώρες ατέλειωτες...Κι αυτό το άτιμο κάθε φορά που του αλλάζαμε νερό, της φιλούσε τα χεράκια!!!
    Τα τελευταία τρία χρόνια έχουμε ένα κουνελάκι και το λατρεύει!
    Σου στέλνω τα φιλιά μου κι εύχομαι να βρίσκεις χρόνο για ότι αγαπάς...
    **Αννιώ**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μια χαρ'α τα καταφέρνεις Ινάκι!! φιλιά στο φραουλόπλασμα και...στο Χιού!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να βρίσκεις χρόνο τα λες ωραία. Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα :) Σε κάλεσα σε ένα παιχνιδάκι με μία ερώτηση πρόκληση ;) Είμαι περίεργη για την απάντηση :)
    Δες εδώ: http://www.mylovablebaby.com/2013/11/blog-post_22.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιος σου ειπε ότι προλαβαίνουμε Ινα????? Θέλω και εγώ να διαβάσω πόσα βιβλία τα οποία έχω δίπλα μου στο κομοδίνο να σκονίζονται γιατί "πρέπει" να σερφάρω/μπλογκάρω! Τίποτα δεν "πρέπει". Όπως μας βγαίνει λοιπόν.
    Δύσκολο να είσαι και μαμά και blogger....πόσο μάλλον single mom και blogger:)
    Άσε τα μπλογκαρίσματα, πήγαινε στο φραουλόπλασμα και στο Χιού που κάνει τη μαμά του φραουλοπλάσματος χαρούμενη και άσε εμάς τους αναγνώστες για μετά!!!
    Εντάξει, το σίδερο ως κατοικίδιο με πέθανε!!!
    Μπράβο στο παιδάκι σου που είναι καλά! Κάνεις καλή δουλειά λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...